14 June 2017

Beg jeans lagi dan lagi

Bila sampai nak story pasal beg jeans tajuk adalah menjadi masalah. Dah tak tahu nak tulis tajuk apa kan. 

Alhamdulillah selepas open balik tempahan, order tak pernah putus. Bulan puasa ni rasa tak cukup kaki tangan nak buat. Lepas tu cuaca sekarang ni panas ya amat. Buat sikit dah rasa letihnye hai. Ayway, terima kasih yang mempercayai hasil kita.

Ini handbag. Pattern sama tapi design beza. Ada yang nak design bunga-bunga, dam mahu pun rock style. Kita buat dan inilah hasilnya. Tetiba terhot pulak pattern macam ni. First time buat dah lama dah rasanya. Rajin pulak diorang ni scroll bawah-bawah post fb aku tu.



Reversible beg sentiasa ada permintaan macam beg dam juga. Ungu tu tali panjang skit dari biasa. Next orang yang sama order nak tali lagi panjang. 40 inci. Ala hipster gitu... Pun kita buatkan asal awak-awak semua suka, akak tak ada hal.




Beg dam @ beg jinjit untuk letak handphone & wallet. Kaum-kaum perempuan ni kalau lunch kena bawak beg kecik-kecik cam gini. Beg reben-reben pun tetiba terglamor kali ni.


Sling beg. Saiz besar kecik semua boleh adjust tak ada hal. Cuma harga berbeza ikut kebesaranlah ye..



 
Keychain holder..

Dan design terbaru adalah wallet. Ex-schoolmate request untuk anak dia. Banyak versi sebab try and error...




  Tak dilupakan beg makeup. Jarang buat sebab kurang permintaannya.

Inilah sebahagian koleksi beg jeans yang telah dibuat. Kalau nak tengok yang lain-lain boleh follow ig aku aziazidah. Pada yang berminat nak tempah/tanya boleh email edyeda@gmail.com. 




0 Comment: