Contest

Wet world waterpark shah alam

Actually dah lama dah tak pergi wet world. Kenal wet world ni sebab bawak anak buah mr. mama, along yg dtg dari kampung. Now along dah pun masuk politek. Punya lama tak dtg sini. Eh datang shah alam jugak. Enam tahun lepas empat hari seminggu mesti berulang ke shah alam sbb aku study PLK kat uitm shah alam.



Pergi wet world ni masa bulan december lepas. Bawak anak anak main air cuti cuti sekolah ni. Unplanning trip actually. Mr. mama baru dua tiga hari balik dri kampung selepas duduk sebulan setengah kt sana. Mula mula cadang nk pergi zoo tp mlslah jauh. Tengok binatang dgn main air, main air lg budak budak suka. Hakeem kata main air pancui (pancut).







Info fees :
Budak bawah 90cm RM16
Dewasa RM20

So dua dewasa dua budak rm72. Airis tak kena. Lupa bawah berapa cm ntah yg xpayah bayar. Makanan takleh bawak masuk dalam. 

Tak lama kitaorang kat sini on the way balik kitaorg makan nasi ayam ngan air kelapa kat gerai mkn seksyen berapa ntah xingat. Trade mark kat situ air kelapa gelas besar. Yang laluan ke concorde hotel. Belakang caltex yg dah ditutup.Uolls should try. Sedap jugak. . .

6 comments:

Momma AA said...

azi.. nasi ayam pak mal yer? seksyen 11 shah alam..

Momma AA said...

azi.. nasi ayam pak mal yer? seksyen 11 shah alam.. :)

sYiRa LoKMaN said...

selamat tga hari..hehee..ambooi laju update blog ye :D

Hani Sidek said...

dulu kat dpn tasik shah alam tu ada org jual roti canai sedap gilers... tapi skrg dah pindah mana ntah? masa pegnen afi aku rajin gi situ... sekali ngap 2 keping...mihmihmih... ngandung kali ni asik tak lalu makan jer... demam, batuk, selsema... huhu...

Hani Sidek said...

dulu kat dpn tasik shah alam tu ada org jual roti canai sedap gilers... tapi skrg dah pindah mana ntah? masa pegnen afi aku rajin gi situ... sekali ngap 2 keping...mihmihmih... ngandung kali ni asik tak lalu makan jer... demam, batuk, selsema... huhu...

Sya Nadia said...

Kebanyakan budak suka main air.. tp Aniq tak, dia penakut air..haha

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY